注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

冇腳嘅雀仔

“在现实中做不到的,就让梦去完成”

 
 
 

日志

 
 
 
 

傾心。隱形的翅膀  

2010-08-04 20:19:30|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

唸左好耐,終於記得RAIDAS《傾心》。

更加深印象既喺,《傾心》喺我當年第一次去K既時候點比自己唱既歌。大家一定有記憶,當年唱K只有大廳,點歌要錢,好鬼多人,消費重好貴,至激氣,點歌以後重要等好鬼耐,望到頸都長曬。好唔容易等到自己,重希望有人同你一齊,莊膽,好鬼死緊張啊。但系,個種感覺真喺好值得珍惜同回味,況且,尼種感覺同懷舊真喺冇關。

《隱形的翅膀》尼只歌周街有得聽,我聽左好耐。歌詞好好,旋律好好,起初我都唔知道張韶涵,但我有個小習慣,我會想像唱歌既人個樣。不過最奇怪喺,當見到張后,居然個樣同我想像既一樣。

  评论这张
 
阅读(24)| 评论(1)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017